Silicium en aluminium-ontgifting

Silicium als oplossing voor aluminium-ontgifting

… en hét alternatief bij alzheimer

Al sinds de vroege jaren ’90 bestaat het vermoeden dat aluminiumstapeling een van de belangrijke oorzaken is van de ziekte van Alzheimer. In hoeverre beschermt silicium tegen cognitieve achteruitgang en zelfs alzheimer?

Van kleine deeltjes in de lucht die we inademen tot ons drinkwater, bakpoeder, make-up, zonnebrandcrème, deodorant, medicatie en vaccins… Aluminium is tegenwoordig overal aanwezig. Silicium is een natuurlijke tegenhanger van het giftige aluminium; het helpt de opname van aluminium te blokkeren en de uitscheiding van deze neurotoxische stof te bevorderen. Steeds vaker verschijnen er onderzoeken en publicaties waaruit de gunstige effecten van silicium – als ‘tegengif’ voor preseniele dementie (de ziekte van Alzheimer) – blijken. Een van die publicaties is een recent artikel uit het maandblad ‘Medisch Dossier’:

‘Nooit meer vergeten’
De Engelse John Blackburn* werd rond zijn 52e levensjaar gediagnostiseerd met vroege alzheimer. John had een groot deel van zijn leven bij een aluminium- verwerkend bedrijf gewerkt. Tijdens zijn zoektocht naar de oorzaak stuitte hij steeds vaker op de vernietigende rol van aluminium en de link met alzheimer. Omdat hij wist dat er geen goede behandeling bestond voor zijn ziekte, vroeg hij om raad bij het onderzoeksteam van Exley, dat al tientallen jaren zocht naar manieren om aluminiumstoffen uit het lichaam te verwijderen.

De oplossing
Op hun advies startte hij met het dagelijks drinken van silicarijk mineraalwater en ging driemaal per week intensief sporten om het aluminium uit zijn lichaam te zweten. Gaandeweg ontdekte hij ook de voordelen en gunstige effecten van kokosolie en kurkuma op de hersenen, en maakte zijn eigen dagelijkse brouwsel om zijn ziekte te lijf te gaan. Het bleek een succes; toen John een paar maanden na de diagnose terugkwam voor een hersenscan, waren de eerste tekenen van verbetering te zien.

Lees het volledige (Engelstalige) artikel gratis via ‘How I beat Alzheimer’s

Detox therapie met natuurlijke supplementen
Wat de exacte oorzaak van dementie is, is nog altijd onduidelijk. Voor veel mensen is het de start van een uitzichtloze lijdensweg en leidt dementie – direct of indirect – tot de dood. Een behandeling is er (nog) niet, volgens de reguliere geneeskunde is de diagnose alzheimer onherroepelijk. John legde zich daar niet bij neer. Hij was binnen 2 jaar na dato naar eigen zeggen volledig hersteld, met hulp van zijn eigen ‘anti-alzheimer’ recept:

  • Dagelijks 1,5 liter mineraalwater verrijkt met silicium
  • Driemaal per week intensief bewegen
  • Een dagelijkse cocktail van 1 theelepel extra vierge olijfolie, 1 theelepel gemalen kurkuma, verse zwarte peper en kokend water.

De essentiële rol van silicium
Silicium ofwel kiezelzuur is een van de meest voorkomende spoorelementen op aarde. Helaas komt silicium in steeds lagere concentraties in onze voeding voor. Kiezelzuur is echter een essentieel onderdeel bij de vorming van bindweefsel, botweefsel en daaraan verwante weefsels en organen zoals bloedvaten, lymfevaten, longen, lever et cetera. Steeds vaker wordt de opname van organisch silicium geassocieerd met een kleinere kans op verschillende vormen van dementie. Belangrijke siliciumbronnen zijn: (biologische) volkoren granen, bananen, linzen en brandnetel.

Kant-en-klare siliciumoplossing
Door dagelijks minimaal 1 liter siliciumrijk mineraalwater aan het voedingspatroon toe te voegen, blijft het siliciumniveau in het lichaam op peil en wordt het immuunsysteem optimaal ondersteund. Een makkelijk toepasbaar en volwaardig alternatief is gehydrolyseerd siliciumTM. Het product is, mede op advies van eerdergenoemd onderzoeksteam van de Britse professor Chris Exley, ontwikkeld door Daught & Hak Corporation. Het bevat 15% zuiver silicium, volledig opgelost in gedestilleerd water.

Makkelijk toepasbaar
Met slechts enkele druppels per dag is het eenvoudig in gebruik, het waardevolle silicium wordt volledig opgenomen door het lichaam.

De prijs van een 250 ml flacon LifeAid Silicium 15% is € 65 incl. BTW.
Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Meer weten?
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Of wilt u meer weten over de gunstige gezondheidseffecten van deze makkelijk opneembare, hoog geconcentreerde silicium-oplossing of een van onze andere natuurzuivere voedingssupplementen? Neem gerust contact met ons op via 0341 – 460590 of info@lifeaideurope.nl.

 

*De namen in het artikel zijn gefingeerd. Bron: Artikel ‘Nooit meer vergeten’ uit maandblad ‘Medisch Dossier’ (20e jaargang, uitgave 2, maart 2018)

Menu